Next House Copenhagen

Next House Copenhagen

Urbant luksus hostel i København.

 

Hvad gør jeres hostel helt særligt?

Next House Copenhagen er på alle måder et vildt og fascinerende hus. En unik messing facade, som du på ingen måde kan eller vil gå glip af og med vores 1667 senge, er vi Europas største hostel.

Vores in-house faciliteter er Next Level. Vi har bl.a. indendørs sportsarena, 5 barer, Eatery (pizza joint), fælleskøkken med udsigt over Kalvebod Brygge, Rooftop bar osv.

Og sidst men ikke mindst… Hvilket andet hostel i verden har en sportsvogn stående i baren og en motorcykel med sidevogn hængende i loftet i lobbyen?

 

Hvilken oplevelse får man som gæst, når man besøger jer?

Du møder et crew af ligesindede, der elsker at rejse og opleve verden, som står klar med åbne arme og de fedeste tips til, hvad du skal opleve i København.

Du får et hus med mange muligheder, hvor fællesskabet er i højsædet og hvor man selv spiller en vigtig del af den vibe der er i huset.

 

Hvilken oplevelse får man som medarbejder hos jer?

Next House Copenhagen’s DNA er lig fællesskab, venskaber og ”nybygger ånd”.

Hos os indgår du i et stærkt fællesskab i et internationalt crew.

Du kan ikke skabe succes alene, vi er stærkest, når vi står sammen. For at vi kan få et hus af denne størrelse til at fungere på alle parametre, er sammenholdet altafgørende.

Du vil opleve en mangeartet arbejdsdag, hvor du med ”All in one” vil komme til at arbejde forskellige steder i huset på én enkelt arbejdsdag. Du kan stå i vores ”Welcome area” eller i ”Venue bar” eller måske i vores ”Roof top bar”. Mange steder siger man, at ikke to dage er ens, men her gør vi alvor af det.

Vi har et andet approach til service – vi byder gæsten velkommen til København, møder gæsten ved self-check in skranken, hjælper, tager en snak eller tager et spil fusball.

Adresse:
Bernstorffsgade 27
DK-1577 København V
Tlf.: +45 3330 1100
reservations@nexthousecopenhagen.com
www.nexthousecopenhagen.com

LÆS MERE OM VORES HOTELLER

HVEM ER VI?

LAD DIN KARRIERE KOMME HJEM
OG BLIV EN DEL AF FAMILIEN

Følg os på Facebook

Du er velkommen at følge os på Facebook:
Arp-Hansen Hotel Group - careers

FIND OS PÅ KORTET

Alle vores unikke hoteller er placeret centralt i København. Se hvor i København vores hoteller ligger.

KONTAKTINFORMATION

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har nogle spørgsmål. Vi er altid klar ved e-mailen eller telefonen.

Tlf.: +45 4597 0500
E-mail: HR@arp-hansen.dk

Arp-Hansen Hotel Group