Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Luksus hostel i København.

 

Michelle Gram, Direktør

Hvad gør Jeres hostel helt særligt?
Vi tager gæsteoplevelsen til et nyt niveau og som medarbejder har du frihed til at skabe netop den oplevelse, som du selv ønsker, når du rejser. Ny dag – nyt event, på Steel House Copenhagen har vi daglige events med alt fra Quiz Night, Karaoke, trylleshows og det gør os til meget mere end bare en seng. Om du er her 5 minutter eller 5 dage, så er du en del af huset. We live together!!

Hvilken oplevelse får man som gæst, når man besøger Jer?
At alt kan lade sig gøre, hvis du selv gør en indsats. Du mødes af et team, som selv elsker at rejse og som er en aktiv del af din oplevelse. Vi har en atmosfære ud over det sædvanlige og har et sted, hvor du vil elske at være. Som gæst er du en del af huset på lige fod med alle andre og du vil opleve et moderne hostel med 5 stjernede faciliteter, men med personlig service i øjenhøjde.

Hvilken oplevelse får man som medarbejder hos Jer?
Du kan skabe din egen hverdag med netop din personlighed. Du er en del af et internationalt team og her kan du være med til at forme Steel House og skabe den hverdag, du ønsker. Dine ideer gør, at vi hele tiden udvikler os og møder gæsternes behov og derfor er netop dit bidrag alt afgørende for huset.

Du er en del af gæsternes oplevelse og du har en unik mulighed for at gøre forskel for mennesker fra alle verdens hjørner, så de får den bedste oplevelse i København. Vi er alle Steel House Copenhagen!

Adresse:
Herholdtsgade 6
DK-1605 København V
Tlf.: +45 3317 7110
reservations@steelhousecopenhagen.com
www.steelhousecopenhagen.com

LÆS MERE OM VORES HOTELLER

HVEM ER VI?

LAD DIN KARRIERE KOMME HJEM
OG BLIV EN DEL AF FAMILIEN

Følg os på Facebook

Du er velkommen at følge os på Facebook:
Arp-Hansen Hotel Group - careers

FIND OS PÅ KORTET

Alle vores unikke hoteller er placeret centralt i København. Se hvor i København vores hoteller ligger.

KONTAKTINFORMATION

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har nogle spørgsmål. Vi er altid klar ved e-mailen eller telefonen.

Tlf.: +45 4597 0500
E-mail: HR@arp-hansen.dk

Arp-Hansen Hotel Group